En Güzel Düğün Davetiyesi Örnekleri

Düğün davetiyesi trendleri neler? Farklı tasarım düğün davetiyeleri, size fikir verecek düğün davetiye örnekleri, nikah davetiyeleri, düğün davetiyesi sözleri, düğün davetiye modelleri bu yazımızda sizleri bekliyor. 

 

Evliliğe adım atan çiftlerin olmaz olmazını düğün davetiyeleri oluşturuyor. Size en uygun düğün planını yapıp, tarihinizi ve mekanınızı ayarladıktan sonra sıra, bu harika haberi duyurmaya geliyor. Artık dijitalleşen dünyanın birer parçası olsak da düğün davetiyeleri, Türkiye’de ve hemen her ülkede hem bir geleneği yansıtıyor hem de özel bir anlam içeriyor. Bu nedenle nikah davetiyeleri de gelin ve damat aileleri için de büyük değer taşıyor.

Bu yazımızda çiftlerimize fikir verecek ve davetlilerinizi büyüleyecek modern tarzda düğün davetiye modellerini paylaşacağız. 

 

Modern ve Minimalist Davetiye

Soft tonlardaki bu düğün davetiyesi örneği, eşinizle birlikte çekilmiş güzel bir fotoğrafla farklı ve sıcak bir değer taşıyacaktır. Ayrıca dilerseniz davetiyeniz basılmadan önce DüğünümüzVar’ın çekim platolarında çektireceğiniz muhteşem düğün fotoğraflarından birini de davetiyenizde kullanabilirsiniz.

 

 

 Manzaralı ve Şık Tasarımlı Davetiye

Bu nikah davetiyesi örneği, müstakbel eşinizle anlamlı kıldığınız bir yerin fotoğrafını içerebilir. Örneğin balayı yapacağınız Paris gibi dünya şehirlerden yaşadığınız şehirde en sevdiğiniz yere kadar bir görseli kullanabilirsiniz. Düğün davetiye örnekleri arasında size farklı bir fikir sunan bu tasarımı da seçenekleriniz arasında alabilirsiniz. 

 

 

Beyaz Çiçekli Düğün Davetiyesi

Direkt düğünü çağrıştıran tasarımıyla ön plana çıkan bu düğün davetiyesi, beyaz çiçekleri ve sade yazı alanıyla zarif bir görüntü oluşturuyor. Düğün davetiyeleri konusunda binlerce seçenek olsa da bir tarzı yansıtmak ve aslında nasıl bir şey istediğinizi anlatabilmek adına size ilham verecek nikah davetiyeleri arasında favoriniz olacak Beyaz Çiçekli Düğün Davetiyesi güzel bir öneri olarak yazımızda yer buluyor.

 

 

Diğer Harika Fikirler

Düğün davetiyesi önerileri yazımızda size sade ve şık fikirler verdik. Nikah davetiyesi tasarımları sınırsız bir ölçüde olduğu için farklı tarzlarda düğün davetiyelerini de paylaşacağımız seri yazılarda sizlerle buluşacağız. 

 

Her Şey Tamam mı?

Nikah süreçlerinizde düğün davetiyesinin de olduğu bir checklist oluşturmanızda fayda var. Bu sayede her şeyi programlı ve eksiksiz şekilde yerine getirebilirsiniz. Ayrıca nikah tarihi alımı ile birlikte check listinize DüğünümüzVar’dan rezervasyon yaptırmayı da eklemeyi unutmayın. Düğün fotoğrafı, video, saç & makyaj tasarımı ve gelinlik kiralama hizmetleri sunan DüğünümüzVar, ücretsiz çekim mekanlarında konforlu ve ayrıcalıklarla dolu bir çekim deneyimi yaşatıyor. Çekim platosunda ücretsiz çay, kahve ve su ikramları, dinlenme alanları, kıyafet değiştirme kabinleri gibi konforun yanı sıra ücretsiz gelin buketi ve saç aksesuarı kullanımı da DüğünümüzVar’ın fark yaratan özellikleri arasında yer alıyor. Düğün fotoğraflarınızı, nikahtan birkaç gün önce veya nikah günü de çektirebilirsiniz. Dilerseniz dugunumuzvar.com’dan hızlı ve kolay şekilde online rezervasyon oluşturun dilerseniz de 0850 241 17 20 no’lu hattımızı arayarak, iletişim danışmanlarımızdan destek alın ve aşkınızı bir ömür yaşatacak olan karelere sahip olun. Çekim günlerini planlamaya çalışan çiftlerimizden “hangi günü seçmeliyiz?” yönünde yüzlerce mesaj alıyoruz.

Çalışma Saatlerimiz: 10:00-22:00